Skal I være med til historiens første åbne DM i holdløb 2014

Her finder du invitationer som klubben modtager til diverse løb.
Der kan ikke skrives indlæg i dette afsnit.
Besvar
Ege
Indlæg: 683
Tilmeldt: tirs 04. dec, 2007 22:32
Geografisk sted: Tommerup

Skal I være med til historiens første åbne DM i holdløb 2014

Indlæg af Ege »

Den 21. juni afvikler Danmarks Cykle Union (DCU) historiens første åbne DM i holdløb i Horsens. Alle cykelryttere kan deltage og måle sig med Danmarks bedste cykelteams.

DM i holdløb 2014 bliver det første nogensinde, hvor alle cykelryttere kan deltage. Der skal køres ved Horsens den 21. juni. DCU arrangerer i samarbejde med Horsens Kommune og de lokale cykelklubber.

"Det er en ide, vi har arbejdet med i et par år, og i forbindelse med, at vi i DCU har iværksat det store breddeprojekt, der skal gøre os attraktive for cykelryttere på alle niveauer, har vi besluttet at 2014 er året, hvor ideen bliver søsat", forklarer Danmarks Cykle Unions sportschef Lars Bonde. "Hovedideen er, at alle der kan samle et hold på seks ryttere skal kunne deltage under samme forhold som de bedste danske teams og dermed kunne måle sig direkte med den danske elite. Vi kan mærke en stor interesse for den spændende nyskabelse, og vi forventer en folkefest i Horsens", supplerer Danmarks Cykle Unions eventmanager Jens Kasler, og understreger at eventen specifikt er relevant for de mange erhvervsklubber, der benytter cykling som motionsform.

"Vi er glade og stolte over, at DCU har valgt Horsens som samarbejdspartner. Specielt fordi, vi som de første nogensinde, kan præsentere et mesterskab, hvor motionister og firmacykelhold på en rundstrækning i og omkring Horsens får mulighed for at dyste mod de allerbedste cykelryttere, Danmark kan byde på. Det bliver tale om en event, som jeg tror og håber på kan udvikle sig til en folkefest i Horsens den 21. juni", lyder det fra Horsens borgmester Peter Sørensen.

DM løbet skal køres på en 50 km rute med start og mål i det centrale Horsens. Damer kører med fire ryttere, øvrige klasser kører med seks ryttere. Alle de danske kontinentale teams registreret hos den internationale cykelunion samt teams registreret hos Danmarks Cykle Union og øvrige elitehold forventes at deltage i eliteklassen. DM i holdløb indgår også i udtagelsesprocessen for de danske teams til Post Danmark Rundt.

DM holdløb 2014 skal afvikles i følgende klasser:

- Herrer elite

- Damer åben

- U19 herrer

- Åben klasse

- Åben +50 klasse

Alle kan tilmelde sig i den åbne klasse dog ikke A-ryttere og U19-ryttere. Der er rabat til ryttere med licens i en klub tilknyttet DCU. Tilmeldingen er allerede nu åbnet via http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=908.
Vh. Ege
2147 3082
Besvar